Gå til hoved-indhold Skip to page footer

Professionel VVS-installatør

Godt håndværk til fair pris og aftalt tid. Hos Dansk VVS passer vi vores arbejde. Vi samler VVS-installationer, men vi samler også på glade og tilfredse kunder. Jeres ønsker er vores ledetråd. Hovedkontoret ligger i Næstved med en afdeling i København. Vores montører dækker hele Sjælland og brofaste øer. Som professionelle håndværkere er vi stolte af vores fag. Til hver en tid har vi mindst tre lærlinge ansat – svendene er jævnligt på efteruddannelse, så montører fra Dansk VVS altid er blandt branchens bedst uddannede.

Kvalitet og tryghed

Vi lægger vægt på Høj kvalitet
Materialer og håndværk fra VVS-branchens øverste hylde er jeres garanti for tryghed

Service og et smil

Vi yder altid God service
At overholde aftaler og tidsfrister er en selvfølge, men vi giver den en ekstra skalle med et venligt smil 

Rådgivning og grøn omstilling

Vi giver Grundig rådgivning
Sammen finder vi den optimale løsning, som dækker jeres behov – også grønne tiltag der gavner klima og jeres økonomi

Hele Sjælland og døgnvagt

Vi dækker Hele Sjælland 
Med kontorer i Næstved og København samt montører i Kalundborg løser vi opgaver på hele Sjælland og Øerne

Hos os er en aftale en aftale, som vi altid bestræber os på at overholde, og vores samarbejdspartnere indenfor andre håndværksgrupper arbejder ud fra samme overbevisning. Kort sagt; kvalitet til tiden.

Vi dækker hele Sjælland og øerne, vores hovedkontor ligger i Næstved, og vi har en afdeling i København. Vores montører kører ud hjemmefra, og her er vi dækket fra Kalundborg til Sakskøbing.

Vi har fokus på uddannelse og har minimum tre lærling ansat. Samtidig sender vi løbende vores svende på efteruddannelse, så vi sikrer at vi altid er blandt de bedst uddannede.