Gå til hoved-indhold Skip to page footer

Nyt badeværelse – kontakt os i dag

Dansk VVS yder professionel rådgivning

Så du kommer sikkert i mål og din drøm bliver til virkelighed

At bygge et badeværelse stiller høje krav

Huset badeværelse er det rum med de højeste krav til materialer og udførsel, da rummet udsættes for vand og fugt dagligt. Dansk VVS kan udføre alt i sanitets-installationer, så du er garanteret et professionelt resultat der både lever op til dine ønsker samt følger alle gældende love og regler.

Hos Dansk VVS får du

  • Professionel rådgivning af erfarne vvs-installatører
  • Inspiration og ideer, samt et uendeligt udvalg indenfor sanitet
  • Nyeste viden om produkter og finesser
  • Service på højeste niveau
  • Hjælp til planlægning og kommunikation håndværkere imellem
  • Installation og montering af professionelle VVS'ere
  • Vi følger alle gældende love og regler.

Vi har mange års erfaring

Hos Dansk VVS ved vi hvad der kan lade sig gøre, og finder sammen med dig den optimale løsning for dit rum, med dine ønsker og behov i centrum. Vi sætter en ære i at yde service på højeste niveau, og samtidig overholde aftaler og fastsatte tider. Vi holder os opdateret med den nyeste teknologi og viden, så vi også i fremtiden kan byde ind med spændende inspiration og løsninger til dit badeværelse.

Spørgsmål og svar

Om nyt badeværelse

Når der skal laves nyt badeværelse, skal man først vurdere, om man bare vil modernisere det eksisterende, lave en gennemgribende renovering hvor alle fliser og sanitet skiftes ud, eller om man vil flytte badeværelset til et nyt sted i huset. 

Der har stor betydning for økonomien, når løsningen vælges, men det kan i længden være billigere at få etableret et helt nyt badeværelse i forhold til en større badeværelsesrenovering. 

Vi tilbyder rådgivning for at sikre den rette løsning for lige netop jeres badeværelse.

Det er en god ide at lave en liste over hvad der fungerer rigtig godt på det eksisterende, og hvad der ikke fungerer. De vil være vigtige punkter når planlægningen går i gang, så de er med i indretningen af det nye.

Er I en familie der godt kan deles om pladsen på badeværelset, så kan det måske være en god ide at prioritere pladsen med to håndvaske eller en ekstra stor brusekabine. 

Hvordan man bruger rummet som familie, kan have stor betydning for indretningen.

Gør op med jer selv, hvad jeres budget er til at realisere drømmen om et nyt badeværelse.

Få et overslag fra alle håndværkerne inden I sætter i gang, så I ved om drømmen kan blive til virkelighed. Så sikrer I også, at der ikke er noget I har glemt at tage med i jeres beregninger.