Gå til hoved-indhold Skip to page footer

Ansigtsløft til 1960'erne

Ansigtsløft til 1960’erne I Danmark bliver årtiet kaldt ”De Glade 60’ere”. Nok mest på grund af ungdomsoprør, babyboom og en buldrende økonomi. Indenfor byggeriet var 1960’erne rødglødende – parcelhuse og boligblokke skød op af jorden som paddehatte. I dag – et halvt århundrede senere – ser mange af datidens ejendomme lidt trætte ud. Det gælder ude såvel som inde. 

På H C Andersens Vej i Næstved fik vi til opgave at renovere badeværelser og køkkener i 21 lejligheder. Opgaven stod på i 7-8 måneder og blev løst i tæt samarbejde med entreprenørfirmaet Børge Jakobsen & Søn og boligselskabet BoligNæstved, der administrerer ejendommen Sognefogedgården. Hos Dansk VVS havde vi i byggeperioden 3-4 montører på opgaven at udskifte rørføring, afløb, radiatorer, vaske og armaturer. Som altid i tæt samarbejde med de andre dygtige fagfolk på byggepladsen – typisk murere, tømrere og malere. 

Opgaven blev færdig til tiden og overdraget til bygherre, så beboerne kunne flytte ind i nye og tidssvarende lejligheder, der i størrelse varierer fra 1-4 værelser, og som foruden en lukket altan også råder over et kælderrum. Opgaven i Sognefogedgården er af den slags, vi i Dansk VVS holder meget af: Der er noget yderst tilfredsstillende ved at bringe nyt liv i lejligheder, som efterhånden trænger til en kærlig hånd. 

Vi synes, moderne komfort og et sundt indeklima skal være for alle – for dem, som bor i nybyggeri såvel som for dem, der bor i boliger, der har nogle årtier på bagen.