Professionel VVS-installatør

Om Dansk VVS

Dansk VVS

Vi lægger vægt på

Kvalitet

Hos os er kvalitet i højsædet. Det er vigtigt for os at både de materialer vi bruger og det arbejde vi udfører er af højeste kvalitet. 

Dansk VVS

Vi yder altid en god

Service

For os er god service mange ting, det indebærer ikke kun god og venlig kontakt, men også overholdelse af aftaler og tidsfrister. 

Dansk VVS

Vi tilbyder

Rådgivning

Vi vejleder og rådgiver ud fra kundens behov og ønsker, så vi sammen kan finde den optimale løsning. 

Dansk VVS

Du dækker

Hele Sjælland

Med kontor både på Sydsjælland og i København samt montører udekørende fra Kalundborg, dækker Dansk VVS hele Sjælland og Øerne.

Vi er et proffesionelt team, daglig ledelse står Lars Ditlevsen, VVS Installatør. Herudover er vi 8 svende og 3 lærlinge og en kontordame.

Hos os er en aftale en aftale, som vi bestræber os altid på og overholde, vores samarbejdspartnere indenfor andre håndværksgrupper køre ud fra samme overbevisning. Kort sagt kvalitet til tiden.

Vi dækker hele Sjælland og øerne, vores hovedkontor ligger i Næstved, og vi har en afdeling i København, men vores montører kører ud hjemme fra, og her er vi dækket fra Kalundborg til Sakskøbing.

Vi har fokus på uddannelse, både ved at have lærling ansat, minimum 3 stk. samtidig sender vi løbende vores svende på efteruddannelse, så vi sikre vi altid er blandt de bedst uddannede.