Moderne badeværelser
Der findes i dag et utal af muligheder og løsninger, når det kommer til indretning af badeværelse. Afhængigt af dine valg kan du tilføje boligen dit unikke særpræg og skabe en stemningsfuld indretning. Vores udstilling i Næstved viser et udsnit af vores sortiment inden for armaturer, vaske og møbler til badeværelset, samt nogle af de trends der gør sig gældende nu.
Stilrent badeværelse
Det stilrene badeværelse er et, der får rummet til at føles større. Tidsløse og stilrene elementer giver en rummelig fornemmelse og optager mindre plads. Designet har fokus på enkle linjer, der giver selv et lille badeværelse et stilrent præg.
Unikt badeværelse
Hvis der var frit valg på alle hylder, hvordan skulle dit nye badeværelse så se ud? Skal der rives vægge ned, så du får plads til badekar? Eller vil det give mere mening at satse på de produkter, som du altid har drømt om? Besøg vores flotte udstilling og bliv inspireret til dit nye drømmebadeværelse.
Tidligere
Næste

Nyt badeværelse, kontakt os i dag

Dansk VVS yder professionel rådgivning

Så du kommer sikkert i mål og din drøm bliver til virkelighed

At bygge et badeværelse stiller høje krav

Huset badeværelse er det rum med de højeste krav til materialer og udførsel, da rummet udsættes for vand og fugt dagligt. Dansk VVS kan udføre alt i sanitets-installationer, så du er garanteret et professionelt resultat der både lever op til dine ønsker samt følger alle gældende love og regler.

Hos Dansk VVS får du

Vi har mange års erfaring

Hos Dansk VVS ved vi hvad der kan lade sig gøre, og finder sammen med dig den optimale løsning for dit rum, med dine ønsker og behov i centrum. Vi sætter en ære i at yde service på højeste niveau, og samtidig overholde aftaler og fastsatte tider. Vi holder os opdateret med den nyeste teknologi og viden, så vi også i fremtiden kan byde ind med spændende inspiration og løsninger til dit badeværelse.

Inspiration til

Håndvaske

Billig og effektiv opvarmning til mindre boliger, sommer- eller kolonihavehuse eller kontoret.

Inspiration til

Armaturer

Smukt og stilrent design.

Inspiration til

Baderumsmøbler

For et lækkert og eksklusivt design, der opfylder dine ønsker og behov.

Inspiration til

Toiletter

Med flere muligheder for montering.

Inspiration til

Badekar

Forkælelse i lækkert og stilrent design.

Spørgsmål og svar

Om nyt badeværelse

Når der skal laves nyt badeværelse, skal man først vurdere om man bare vil modernisere det eksisterende, lave en gennemgribende renovering hvor alle fliser og sanitet skiftes ud, eller om man vil have badeværelset lavet et nyt sted i huset. 

Der er stor forskel økonomisk, hvilken af løsningerne man vælger, men det kan i længden være billigere at få etableret et helt nyt badeværelse i forhold til en større badeværelsesrenovering. 

Vi tilbyder rådgivning for at sikre den rette løsning for lige netop dit badeværelse.

Det er en god ide at lave en liste over hvad der fungerer rigtig godt på det eksisterende, og hvad der ikke fungerer, så når planlægningen går i gang, at man har de tanker med i indretningen af det nye.

Er i en familie der godt kan deles om pladsen på badeværelset, så kan det måske være en god ide at prioritere pladsen med 2 håndvaske eller en ekstra stor brusekabine. 

Hvordan man bruger rummet som familie, kan have stor betydning for indretningen. 

Gør op med jer selv hvad jeres budget er, til at realisere drømmen om et nyt badeværelse.

Få et overslag fra alle håndværkerne inden i sætter i gang, så i ved om drømmen kan blive til virkelighed. Så sikrer i også at der ikke er noget i har glemt at tage med i jeres beregninger.